Vă place pagina mea web?
 • Sunt surprins de multitudinea preocupărilor, dar și complexitatea personalității dumneavoastră. Vă felicit pentru ce ați făcut și vă urez în continuare „vânt în pânze“, pentru că aveți timp să înfăptuiți mult mai multe. (Aurel Petrescu - Craiova - pictor și informatician)
 • Sunt fascinată. E prima oară când citesc un site atât de bine organizat, documentat și facil de explorat. Felicitări! (Larisa Udrescu)
 • Te felicit pentru că ai realizat o mulțime de lucruri în viață. (Maria Prochipiuc - Iași - poetă)
 • M-ai impresionat cu realizările tale. A fost o surpriză foarte plăcută să știu totul despre tine. Voi publica o selecție din poeziile tale. (Lucian Mănăilescu - Buzău - poet și epigramist)
 • Sunteți extraordinar. Nu mai știam nimic de d-voastră și, dintr-o dată, aflu o groază de lucruri. Succes în continuare. (Lucia Dumitru - București - poetă)
 • Niculetzule, mi-a făcut mare plăcere să revăd duelul nostru epigramatic. (Meda Șoroștinean - Timișoara - specialist IT )
 • Am văzut site-ul și am fost f. impresionată - cu toate că deja știam - de enorma ta expansiune în atât de multe domenii. Se vede că ți-ai folosit timpul (viața) în cel mai efectiv mod cu putință. Numai așa poate cineva face atât de multe ca tine. Încă o dată, felicitări pentru website și, mai ales, pentru conținutul lui FANTASTIC!!!! (Laura Zamfir - Washington, S.U.A. - web designer)
 • Judecând după preocupările tale deduc că ai o viață bogată și profesională și de creator. (Constantin Iurașcu-Tataia - Iași - epigramist)
 • Ho visto il tuo sito. E' molto bello... Direi che e' una sintesi tra informatica e poesia. (Am văzut site-ul tău. E foarte frumos... Aș spune că e o sinteză între informatică și poezie.) (Alessandro Villa - Triuggio, Italia - poet)
 • Te-am găsit. Ești tare. Eu cum îmi fac așa ceva? (Marian Grigore Dobreanu - Tg. Jiu - epigramist)
 • Nic Zărnescu este cu totul special, original și sincer. Poate chiar această sinceritate nudă pe care o afișează în propria-i pagină web m-a determinat să trec de culori și de frumoasa așezare în pagină și să-l studiez. E chiar special! Nu știam și nu credeam că oamenii cuvintelor care își exprimă trăirea și stările pe hârtie fac și sport. L-am întrebat cum se face și mi-a răspuns: „Vai, dar eu joc tenis cu artă!" și am înțeles. Felicitări Domnule NIC! Un om care nu pierde timpul trebuie admirat, iar la dumneavoastră avem și ce. Sunt convinsă că dincolo de versuri, cuvântul dumneavoastră chiar s-a trezit și a început să vorbească! (Oana Glasu, Slatina - bibliotecară)
 • N. Zărnescu știe cinci limbi străine: Oameni cu așa dotare,/ Cred c-ai să găsești destui,/ Dânsul însă cel mai tare/ Este tot în limba lui.// În lumea-aceast-atât de mare/ Nu prea găsești așa dotare.../ Știind la dame-al său succes,/ Abia acum l-am înțeles. (Nicolae Topor, Slatina - epigramist) N-ai înțeles: Le plimb destins și natural/ Și le răsfăț cu versuri fine.../ Femeile, în mod normal,/ Sunt toate-n limbă după mine.// Și ar mai fi o precizare:/ Nu am doar limba în dotare! (Nicolae Zărnescu)
 • Eu privesc totul mai mult prin prisma business-ului. De altfel cred că nu am mai făcut 'inginerie' pură de cel puțin...15 ani și după cum știi (sau nu) locuiesc de 10 ani în SUA. Cel mai important pentru noi este accesul la informație la/în momentul potrivit. Mă întreb uneori cum era când aveam timp și pentru altceva (poezie, romane) în afara activităților zilnice și a concertelor care apar sporadic... Din această parte a lumii, tu ai o viață mult mai interesantă decât foarte mulți de aici și cred că este și plină de satisfacții.... Îți doresc să-ți menții tot ceea ce ai și doresti să realizezi mai departe. (Elena Olariu - S.U.A. - specialist IT )
 • Ți-am văzut site-ul. E superb! (Florea Florian - Alexandria - specialist IT )
 • Interesantă pagina de web. Chiar mi-a plăcut mult. M-aș bucura dacă aș putea intra în posesia acelui fișier de 38 de pagini A4 despre esoterismul religiilor. Mă interesează mult subiectul. (Ina Inoan - poetă)
 • Sigur că-mi place. E o dovadă a frumuseții vieții trăită între cuvinte, metafore, gânduri. Și-mi place, mai ales, că abordați genuri literare diferite, și nu oricum. Mult succes pe mai departe! (Lory Cristea - Petroșani - poetă)
 • Am văzut site-ul tău pe care, dacă ar fi al meu, l-aș transforma într-o revistă literară on-line. (Puiu Alger - București - scriitor)
 • Am intrat din întâmplare pe pagina ta. Este foarte interesantă! Sunt domenii destul de variate și mă mir cum se împacă. Îmi place să cunosc oameni de calitate. (Ana)
 • Pagina web este ok, poate prea "documentată" pentru ce aș fi crezut eu despre Nic. Zarnescu - Poetul sau cel puțin pentru cel care a scris poezia "Dacă", poezie pe care am regăsit-o în jurnalul unei adolescente triste din anii '80 (Mihaela Iosif - OM)

Astept părerea ta despre această pagină la niczarnescu@yahoo.com