Astrograma personală
Horoscop
02.05.1960, 06:00, Ladesti, Valcea


Date necesare pentru întocmirea astrogramei și a horoscopului (50 lei):
Nume și prenume:
Data nașterii:
Localitatea: 
Ziua:
Luna Judetul:  
Anul
Ora :

Vizualizare horoscop natal Nicolae Zărnescu * Zodiac erotic
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioară Balanță Scorpion Săgetător Capricorn Vărsator Pești

Astrologia
Funcțiile de bază ale astrologiei sunt următoarele:
-înțelegerea cauzelor care au dus omul la situația actuală
-semnalarea greutăților posibile pe diverse planuri
-semnalarea erorilor probabile în devenirea ființei
-semnalarea punctelor de tărie
-căile de depășire a situației prezente
-ridicarea conștiinței spre înălțimile celeste

Cartea vieții unui om nu este deja scrisă; deci astrologul nu poate s-o răsfoiască pentru a oferi informații dintr-un punct plasat în viitor. În cartea vieții sunt trecute numai titlul capitolului, al paragrafului și rareori ideile principale. Restul aparține fiecărui om în parte, care decide singur ce să scrie, cum să scrie, cât de mult să scrie, iar dacă este foarte talentat ori extrem de nepriceput, textul va contrazice titlul însuși.
Este adevărat c㠄ce ți-e scris, în frunte ți-e pus“, dar asta se referă la momente majore, situații de cumpănă, de bucurii și necazuri cu caracter de unicat. Însă ce înveți sau ce nu înveți dintr-un astfel de moment te poate susține sau te poate împiedica la intersecția cu momentul următor. Un om înțelept învață de toate, iar unul lipsit de suflet nu învață niciodată.
Astrele, acționând pe un plan inferior, nu fac decât punerea în temă, semnalizează condițiile și creează cadrul pentru evoluție, dar nu pot interveni în ea. Într-un anume sens suntem ghidați (nu conduși) de astre, care ne arată erorile trecutului, stadiul la care am ajuns și conturează posibilitățile viitoare, dar omul înțelept își depășește astrele, care reprezintă mai mult trecutul și își construiește viitorul spiritual conform cu planul Divin.
„Ajută-te singur și Dumnezeu te va ajuta“. Cum poți pretinde de la alții să te ajute când tu, cel mai fidel și mai bun prieten al tău, nu vrei să miști un deget măcar pentru a schimba ceva. Demarează întâi tu acțiunea de evoluție și vei constata rapid cum se manifestă ajutorul pe parcurs. În acest mod trebuie înțeleasă participarea fiecăruia la organizarea propriei vieți.
Adrian Cotrobescu - ASTROLOGIA PRACTICĂ